تاریخ : يکشنبه 19 شهريور 1396     |     کد : 234

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی هادیشهردر محکومیت کشتار مسلمانان میانمار

اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هادیشهردر محکومیت کشتار و نسل‌کشی مسلمانان میانمار بیانیه‌ای صادر کردند.

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی هادیشهردر محکومیت کشتار مسلمانان میانمار
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، متن بیانیه بدین شرح است.
مشاهده تصاویر هولناک کشتار روزانه و سازمان‌یافته زنان، مردان، کودکان و سالخوردگان بی‌پناه و بی‌دفاع، نشان از یک فاجعه جدید عظیم انسانی در عصر حاضر دارد و از آن فاجعه‌بارتر، سکوت مدعیان حقوق بشر و برخی دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی است که با بی‌تفاوتی نظاره‌گر این وقایع هولناک، نقض حقوق بشر و نسل‌کشی مسلمانان در میانمار هستند.
فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر با اعلام محکومیت خودکامگی و زیاده‌خواهی‌های غرب و استکبار جهانی و عوامل دست‌نشانده آنان در دولت دیکتاتور و بودائیان افراطی، اقدام ددمنشانه و کشتار وحشیانه مسلمانان میانمار را به‌شدت محکوم کرده و از برخورد چندگانه سازمان‌های بین‌المللی به‌ویژه «حقوق بشر» که در مواجهه با این کشتار بیرحمانه سکوت اختیار کرده‌اند اعلام انزجار داشته و وجدان بشری و آزادگان جهان را به قضاوت فرامی‌خواند