تاریخ : يکشنبه 26 شهريور 1396     |     کد : 235

رئیس واحد هادیشهر

آماده پذیرش ایدهای اساتید، کارکنان و دانشجویان هستیم

علیرضا عظیمی ثانی عنوان کرد که آمادگی خود را برای پذیرش ایده‌های استادان فرهیخته، همکاران و دانشجویان در سال تحصیلی جدید اعلام می‌کنیم
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر علیرضا عظیمی ثانی در سومین نشست هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی هادیشهر با اساتید هیات علمی و حق التدریس که 26 شهریور 96 در آستانه شروع سالتحصیلی جدید برگزارشد.ضمن عرض تبریک شروع سالتحصیلی جدید و گرامیداشت هفته دفاع مقدس از کلیه اساتید خواست ضمن رعایت زمانبندی تقویم آموزشی نسبت به شروع کلاسها اهتمام ویژه ای داشته باشند.
عظیمی ثانی در بخشی از سخنان خود آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی هادیشهر از ایده های اساتید ، کارکنان و دانشجویان  را اعلام نمود.
در ادامه نشست معاون آموزش ،دانشجویی و فرهنگی آیین نامه ها و تقویم آموزشی دانشگاه را تشریح نمود. و اساتید نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحدهادیشهر با اتکال به خداوند مهربان و در راستای تحقق اهداف خود همسو با سیاست گذاری های کلان دانشگاه با رویکرد دانش افزایی و ایمان افزایی و محوریت قرآن و عترت و اندیشه های امام خمینی (ره) و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب، تدابیر رئیس هیات امنای دانشگاه و رئیس دانشگاه آزاداسلامی جهت افزایش نفوذ فرهنگ و ارزش های اسلامی در دانشگاه، تربیت دانش آموختگان، پژوهشگران و استادان متدین، تلاش خواهد نمود.