ماه : 2031

تاریخ : چهارشنبه 10 آبان 1396     |     کد : 245

رئیس واحد هادیشهر _ فرهنگ بسیج تمدن ساز است

دکتر علیرضا عظیمی ثانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر در نشست صمیمی ریاست با بسیجیان برادر و خواهر دانشگاه در آستانه 13 آبان روز مبارزه با استکبار اعلام کرد.

تفکر بسیجی، دریای بی کران است که نام ها، نشان ها و القاب، خود به خود در این دریای عظیم محو می گردند. زمانی که پیشوای تفکر بسیجی و معمار کبیر انقلاب اسلامی در پنجم آذرماه سال پنجاه و هشت، نهاد مقدس بسیج را به عنوان خیمه گاه نیروهای انقلاب در جولانگاه افکار متفرق برافراشت، کمتر کسی پیش بینی می کرد که زمانی این تفکر مرزها را درنوردد و سراسر جهان اسلام را تحت تأثیر خود قرار دهد. البته طبیعی بود این فرمان مدیرانه به دلیل الهام الهی، ماندگار شود و چون از جنس ماده و مادیات نبود، نه تنها تحت تأثیر زمان و مکان قرار نگیرد بلکه محدود به زمان و مکان هم نشود. این تفکر توانا، از مرزهای جغرافیایی عبور کرد و ذهن و جان و اندیشه تمام آزادی خواهان و ظلم ستیزان جهان را تحت تأثیر قرار داد. تمام سازمان ها، نهادها و ارگانهای انقلابی را زیر پوشش خود قرار داد و در سراسر جهان نیز، هر جا به بندگان خداوند ظلم و ستمی شد و یا ندای کمک خواهی مسلمانی به گوش رسید، تفکر بسیجی مخاطبش را پیدا کرد و به سرعت گسترش یافت. این دیدگاه که از زمان تولدش تاکنون نزدیک به چهار دهه از عمر پربرکتش را سپری می کند در میدان های مختلف توان و کارایی خود را به اثبات رسانده است. از دوران دفاع مقدس می توان به عنوان بزرگ ترین آزمایشگاه این تفکر یاد کرد. دورانی که تفکر بسیجی جنگید و با تمام توان در مقابل تجاوز ایستاد و مقاومت کرد. با نفاق به مقابله برخاست، نرم افزار و سخت افزار تولید کرد و بر تمام مشکلات غالب شد. اراده و روحیه ایثار در دوران 8 ساله دفاع مقدس، موازنه قدرت که همیشه ابزار و جنگ افزار، را محور و عامل برتری  می دانستند و قرن ها بر ذهن مظلومان جهان سنگینی می کرد را با شکست صدام تکریتی بر هم زد و به سمت اراده محوری و ایمان مداری تغییر نگرش داد. تفکر بسیجی، تفکر و اندیشه ای همراه با ارزش های انسانی است. این تفکر در هر سرزمینی پای گذارد و نفوذ کند خاک آن سرزمین را مقدس کرده و عشق را معنی و ایمان را اعتلا می بخشد. فضا را معطر، اندیشه را صیقل و باطن را با صفا می کند. محصول این تفکر، باید خود را فرزند ولایت، منبع سعادت و عاشق شهادت بداند و در هر فضایی که قرار می گیرد، تأثیرگذار، سازنده، تحولگرا و جامع نگر باشد.
بسیجی باید حسینی بفهمد. علی وار سکوت کند، فاطمه وار از حریم ولایت دفاع کند، ابوالفضل گونه بجنگد، خمینی وار بایستد و مهدی وار انتظار بکشد و با پیروی از ولایت، بیم و ترس را از دل و جان خود به دور کند و بر مستکبران عالم نهیب زند. مردم متدین و قهرمان ایران اسلامی، مصادیق این تفکر را در چهره جوانان امام، موجش را در دفاع از خلیج فارس، استواریش را در ارتفاعات غرب، عزمش را در خاکریزهای گرم و سوزان جنوب، وسعت روحش را در دوران اسارت، سوزش را در فراق 14 خرداد و سرعتش را در تمامی صحنه های داخلی و خارجی نظاره کردند. باید اعتراف کنیم که فرهنگ بسیجی تمدن ساز شده است. درود خدا بر شما مردان و زنان مسلمان که از این تفکر استقبال و آن را پذیرا هستید
در آخر نشست هریک از بسیجیان برادر و خواهر نسبت به ارائه نظرات خود پرداختند.