تاریخ : شنبه 27 آبان 1396     |     کد : 251

دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر

شناخت اهل بیت(ع) عامل موثر در جهت رسیدن به خداست

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا از هادیشهر مراسم دهه آخر صفر با  سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سنجری امام جمعه محترم جلفا ،  با اساتید ، کارکنان  ودانشجویان دانشگاه در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی هادیشهر برگزار شد
حجت‌الاسلام سنجری گفت: باید درباره عوامل موثر در جهت ایثارگری شهدای کربلا اندیشید با این حال مهم ترین دلیل شناخت شخصیت واقعی امام زمان خود بوده است یعنی آنان امام حسین(ع) را به خوبی شناختند و توانستند از جان خود بگذرند، امام علی(ع) در روایتی فرمود وارد بهشت نخواهد شد مگر کسی که ما خاندان را به خوبی بشناسد... یعنی جواز ورود به صراط و استفاده همیشگی از نعمات بهشتی منوط به درک معرفت ائمه می‌باشد، قرآن در آیات متعدد درباره این گروه فرموده قطعا کسانی که با زبان و عمل الله را زنده نگه داشتند و در راه آن تلاش کردند منتظر نزول نعمات باشند حال فقط افراد محب مدعی نمی‌توانند به چنین مقامی دست پیدا کنند.
سنجری افزود: در راه کسب معارف الهی باید تلاش کرد نمونه تاریخی آن گفته شده استاد آیت‌الله دستغیب(ره) یعنی علامه انصاری همدانی که در طول قرنها جزو عارفان الهی به حساب می‌آید بعد از بیست سال توانست از عنایات ائمه بهره‌مند شود! در عین حال همه انبیاء که مأمور به نشر معارف علوی شده‌اند مانند معلمی دلسوز برای مردمان تلاش کردند و هیچگاه شخص درخواست کننده را رد نمی‌کردند، اهل بیت(ع) هم همین گونه هستند زیرا شیخ عباس قمی(ره) در کتاب منتهی الآمال نقل می‌کند فقیری در مدینه به درب خانه امام حسین(ع) آمد و عرض حاجت کرد در این هنگام امام هر چه در خانه داشت را از پشت در که سبب شرمندگی محتاج نشود تحویل او داد.
امام جمعه جلفا گفت: عامل دیگر برای شناخت ائمه درک حضور واقعی آنان است زیرا طبق نقل آیات و روایات آنها زنده هستند و کلام و اعمال ما را می‌بینند و بدان آگاهی خواهند داشت در عین حال بدانید شناخت اهل بیت(ع) عامل اصلی در جهت رسیدن به خداست، در کتاب کامل الزیارات روایت شده عده از افراد در روز قیامت جزو معرفت دارندگان نسبت به امام معصوم شناخته خواهند شد آنان مجالست با ایشان را برای لحظه‌ای ترک نکرده و آن را بر هر چیز دیگری ترجیح می‌دهند حال امیدواریم خداوند چنین بینشی را به همه ما عنایت کند.