تاریخ : دوشنبه 23 بهمن 1396     |     کد : 291

پیام دکتر جوانپور

پیام تشکر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی از حضور صادقانه دانشگاهیان این دانشگاه در راهپیمایی یوم ا... بیست و دوم بهمن

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی از حضور صادقانه دانشگاهیان این دانشگاه در راهپیمایی یوم ا... بیست و دوم بهمن تقدیر و تشکر کرد.
در پیام دکتر جوانپور آمده است :

بسم الله الرحمن الرحیم
حمد و سپاس پروردگار متعال را که به ما توفیق شرکت در راهپیمایی امسال ۲۲ بهمن که طلیعه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی بود را عنایت فرمود.

حضور صادقانه و پرشور شما دانشگاهیان محترم ،همگام و همصدا با مردم انقلابی ، قهرمان پرور و استکبار ستیز و ولایت مدار تبریز و دیگر شهرهای استان آذربایجان شرقی نشان از درک زمان ، بصیرت ،اقتدار ،شجاعت و احساس مسئولیت دینی و ملی دارد.
بی شک شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن و حضور در تمامی صحنه ها ، موجب وفاق ،همدلی ،وحدت و یکپارچگی حول محوریت مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) و ضامن بقا و دوام انقلاب اسلامی و آرمانهای بلند آن و پیشرفت و توسعه آن در تمامی عرصه ها و عامل شکست و ناکامی سناریوهای شیطانی دشمنان خواهد شد.
اینجانب به سهم خود وظیفه میدانم از حضور گرم شما خواهران و برادران دانشگاهی تقدیر و تشکر نمایم و از درگاه احدیت سعادت دنیوی و اخروی شما عزیزان و اقتدارو سرآمدی نظام اسلامی تحت زعامت مقام معظم رهبری را مسالت نمایم.
دکتر عزیز جوانپور
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی