تاریخ : يکشنبه 16 ارديبهشت 1397     |     کد : 321

رئیس واحد هادیشهر:

شهید مطهری الگوی معلمان و فرهنگیان است

دکتر علیرضا عظیمی ثانی با بیان اینکه شهید مطهری تمام مراحل الگو بودن را دارا بوده است، تصریح کرد: استاد شهید مطهری در واقع الگوی همه معلمان و فرهنگیان جامعه است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی هادیشهر؛ رئیس واحد هادیشهر اظهار کرد: هر قشری برای پیشرفت امورشان احتیاج به الگویی دارند و الگوی معلمان در دوران معاصرشهید مرتضی مطهری است.
عظیمی ثانی در مراسم بزرگداشت روز استاد گفت:  شهید مطهری از سوی حضرت امام خمینی(ره) فرزند خود خطاب شده و آثار وی نیز بدون اشکال  اعلام شده است.
وی افزود: شهید مطهری از سوی رهبر کبیر انقلاب افتخار جهان اسلام  معرفی شده و به دانشجویان، معلمان توصیه کردند نگذارند کتاب های این استاد گرانمایه فراموش شود.
رئیس واحد هادیشهر با بیان اینکه تحقیق ها، آثار به جای مانده، سخنرانی ها ی شهید مطهری نشان می دهد که تحقیق گسترده ای را داشته است، تصریح کرد: شهید مطهری هم چون یک معلم دارای تحقیق  و  تعبد هم بوده است.

وی با بیان اینکه شهید مطهری دارای تواضع بوده و به طلبه بودنش افتخار می کرده است، تصریح کرد: علم و دانش شهید مطهری  ضمن به روز بودن نیاز جامعه را بر طرف می کرده است.
در ادامه  این بزرگداشت اساتید هیئت علمی و حق التدریس واحد هادیشهر به نکته نظرات و پیشنهادات خود برای پیشرفت علمی ، پژوهشی ، فرهنگی وراهکارهای درآمد زایی دانشگاه پرداختند.