ماه : 2087

تاریخ : چهارشنبه 26 ارديبهشت 1397     |     کد : 325

ساعت کاری دانشگاه آزاد اسلامی در ماه مبارک رمضان اعلام شد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بخشنامه‌ای ساعت کاری این دانشگاه در ایام ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، عبدالرسول پورعباس معاون توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه در بخشنامه‌ای ساعت کاری دانشگاه آزاد در ایام ماه مبارک رمضان را به روسای واحدهای مرکز استان (دبیران هیات امنا)، واحدهای جامع مستقل، روسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما ابلاغ کرد.

بر این اساس به استناد مصوبه دویست و پنجاه و دومین جلسه روز نوزدهم اردیبهشت 97 هیات رئیسه دانشگاه آزاد، پایان ساعت کار روزانه کارکنان در ایام ماه مبارک رمضان ساعت 14:30 اعلام شد.

طبق این بخشنامه؛ساعت اداری سازمان مرکزی، سازمان سما و واحدها و مراکز دانشگاهی سطح استان تهران از ساعت 7:30 تا 14:30 تعیین شد.

همچنین در صورت لزوم به حضور کارکنان بعد از پایان وقت اداری از ساعت 14:30 تا 16 به عنوان اضافه کار محسوب خواهد شد و مازاد بر آن اضافه کار محاسبه نخواهد شد.

براساس این گزارش، چنانچه برنامه‌ریزی قبلی صورت گرفته، ساعات برگزاری کلاس‌های درسی و ایام امتحانات در ایام ماه مبارک رمضان بعد از ساعت 16 قرار گرفته باشد، فعالیت واحدها و مراکز آموزشی پس از این ساعت بلامانع است. در این صورت از ساعت 14:30 به بعد برای کارکنانی که ملزم به حضور در واحد هستند، اضافه کار محاسبه خواهد شد.

گفتنی است؛ با توجه به تنوع آب و هوایی و شرایط اقلیمی، تصمیم گیری نسبت به چگونگی ساعت کاری کارکنان در این ایام در سایر استان‌ها و واحدهای تابعه بر عهده شورای دانشگاه استان مربوط است.

بدیهی است دبیران هیات امنای استانی، روسای واحدها و مراکز آموزشی مسئول حسن اجرای این بخشنامه هستند.