تاریخ : شنبه 19 خرداد 1397     |     کد : 338

بزرگداشت رحلت حضرت امام خمینی(ره)

بزرگداشت رحلت حضرت امام خمینی (ره) در دانشگاه برگزار شد.

بزرگداشت رحلت حضرت امام خمینی (ره) بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی ایران با حضور اساتید ، کارکنان ، دانشجویان و دوستداران امام (ره) و انقلاب در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.
سخنران این بزرگداشت سرهنگ عبدالله شادی معاون هماهنگ کننده عملیاتی لشگر 31 عاشورا و قرمانده بسیج دانشجوئی استان آذربایجان شرقی بود.
سرهنگ شادی به معرفی شخصیت حضرت امام خمینی(ره) وآینده نگری ایشان اشاره کردند و امام را اسطوره و مصداق مرد خدائی معرفی نمودن .
سرهنگ شادی در بخش دیگر از سخنان خود لازمه حیاط طیبه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را تبعیت از فرمایشات حضرت آقا امام خامنه ای که نایب برحق امام خمینی(ره) هستند دانست.
این بزرگداشت که بمناسبت بزرگداشت رحلت حضرت امام خمینی(ره) ، شب قدر در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شده بود در پایان با مراسم افطاری که از طرف بسیج دانشجوئی و خیرین شهرستان جلفا آماده شده بود به اتمام رسید.