تاریخ : چهارشنبه 20 تير 1397     |     کد : 343

محمد فیض الهی بخشدار مرکزی جلفا شد

دانشجوی هادیشهر بخشدار مرکزی جلفا برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، محمد فیض الهی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی واحد هادیشهر بعنوان بخشدار مرکزی شهرستان جلفا منصوب شد . در این مراسم که شهرتی فر معاون‌ سیاسی استانداری نیز حضور داشت ، ضمن تجلیل از خدمات بخشدار مرکزی سابق جلفا که محمد فیض الهی را به سمت بخشدار مرکزی منصوب کرد.
گفتنی است نماینده هیات رئیسه و تعدادی از دانشجویان دانشگاه  در این آئین که در سالن آمفی تاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جلفا برگزار شد ، حضور داشتند
دانشجوی هادیشهر بخشدار مرکزی جلفا برگزار شد