تاریخ : شنبه 23 تير 1397     |     کد : 345

تقویم آموزشی سال تحصیلی 98-97 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بخشنامه‌ای تقویم آموزشی سال 98-97 را به واحدها و مراکز آموزشی این دانشگاه ابلاغ کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علیرضا رهایی با صدور بخشنامه‌ای، تقویم آموزشی سال 98-97 را به واحدها و مراکز آموزشی این دانشگاه ابلاغ کرد.

بر اساس این بخشنامه صادره، سال تحصیلی 98-97 در دانشگاه آزاد اسلامی از 24 شهریور سال 97 آغاز و 24 مرداد سال 98 پایان می‌یابد.

در این بخشنامه تاکید شده که به منظور وحدت رویه، واحدهای مجری باید بر اساس این تقویم عمل کنند و هرگونه برنامه‌ریزی خارج از تقویم یادشده، قابل پذیرش نخواهد بود.

شرح کامل زمان ثبت‌نام، شروع و پایان نیم‌سال و زمان امتحانات سال تحصیلی 98-97 در جدول زیر آمده است: