تاریخ : چهارشنبه 27 تير 1397     |     کد : 346

معارفه معاون دانشگاه

حجت الاسلام بهشتی نیا معاون دانشگاه شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر با صدور حکمی حجت الاسلام دکتر سعید بهشتی نیا را به‌عنوان سرپرست  معاونت این واحد دانشگاهی منصوب کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علیرضا عظیمی ثانی در آیین معارفه معاون  واحد هادیشهر  با تشکر از خدمات و زحمات مهندس نادر رستمی و فرهاد مالکی نژاد معاون آموزش ، دانشجوئی وفرهنگی واداری و مالی گفت: در راستای چارت جدید دانشگاههای آزاد اسلامی واحد هادیشهر با یک معاون اداره خواهد شد.
وی افزود: «تلفیق حوزه های دانشگاه در این زمان که سیاست کلی دانشگاه به سمت چابک‌سازی و کوچک کردن مسیر اداری در راستای صرفه‌جویی و جلوگیری از هدررفت هزینه‌ها است، قدم مثبتی است و امیدواریم با مدیریت یکپارچه و روان، شاهد پیشرفت و توسعه روزافزون این حوزه‌ها باشیم.»
حجت الاسلام دکتر سعید بهشتی نیا از اساتید عضو هیات علمی و مسئول فرهنگی سابق واحد هادیشهر میباشد.