تاریخ : چهارشنبه 4 مهر 1397     |     کد : 354

قهرمان آسيايي دانشجوی مقطع ارشد هادیشهر شد.

سید مرتضی فرناد قهرمان آسیایی در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت دولتی هادیشهر پذیرفته شد.

سید مرتضی فرناد از سال 1381 عضو تیم ملی بوکس و کیک بوکسینگ و ووینام بوده است، فرناد  به غیر از مقامهای استانی و کشوری که در این مدت کسب کرده ، تا کنون افتخارات ملی نیز در کارنامه ورزشی خود داشته است که کسب مدال برنز در مسابقات کیک بوکسینگ صربستان و مونته نگرو در سال 2006 در وزن 63 کیلوگرم، قهرمان مسابقات حرفه ای 2007 تایلند، کسب مدال نقره در مسابقات جهانی مجارستان WAKO، کسب مدال نقره در مسابقات المپیک آسیایی ووینام 2009 ویتنام ، قهرمان فستیوال ورزشهای رزمی جهان کیش در سال 2010 و در سال 1391 نیز قهرمان آسیایی2013ایران درمسابقات کیک بوکس در وزن 75 کیلوگرم در استایل لوکیک با کشورهای عراق، تایلند، چین و در فینال آسیایی نیز با کشور آذربایجان به رقابت پرداخته که موفق به کسب مدال طلا شده ، از جمله آنهاست.
سید مرتضی فرناد از نیمسال مهر97  جزء دانشجویان ارشد مدیریت دولتی هادیشهر قرار گرفت.