تاریخ : چهارشنبه 18 مهر 1397     |     کد : 358

اقتدار و قدرت نیروهای مسلح مهمترین عامل اقتدار کشور است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر

اقتدار و قدرت  نیروهای مسلح مهمترین عامل اقتدار کشور است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر گفت: قدرت و اقتدار نیروهای مسلح سبب شده تا با گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب آسیبی متوجه نظام جمهوری اسلامی ایران نشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا،علیرضا عظیمی ثانی اظهار داشت: قدرت و اقتدار نیروهای مسلح سبب شده تا با گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب آسیبی متوجه نظام جمهوری اسلامی ایران نشود.

وی افزود: رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری و حضور نیروهای مسلح دو عامل قدرت جمهوری اسلامی ایران در دنیا است که دشمنان نیز به شدت از این قدرت ها هراس دارند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهردر دیدار فرماندهی نیروی انتظامی و هنگ مرزی بمناسبت هفته نیروی انتظامی برگزارشد. گفت : نیروهای مسلح افرادی با ایمان هستند که با تکیه بر ایمان و پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب در مقابل دشمنان ایستاده اند.