تاریخ : چهارشنبه 9 آبان 1397     |     کد : 372

بزرگداشت اربعین و یوم الله 13 آبان

دین گریزی های امروز ناشی از کج فهمی در فهم دین است

حجت الاسلام و المسلمین انتظاری امام جمعه شهرستان جلفا در مراسم بزرگداشت اربعین حسینی که در آستانه یوم الله 13 آبان در نمازخانه واحد هادیشهر برگزار شد . با آوردن آیات، روایات و احادیث متعدد دین گریزی های امروز را ناشی از کج فهمی دین دانست.
در این مراسم حاج آقا انتظاری، ابتدا به بیان درک مردم جوامع اسلامی از اسلام پرداخته و خاطر نشان کرد: کج فهمی ها و دین گریزی هایی که امروزه درجوامع اسلامی شاهد آن هستیم، ناشی از مشکل اسلام نیست بلکه ناشی از کج فهمی در فهم دین است.
ایشان با گریز به شواهد تاریخی اسلام از جمله شیوخ نهروان در زمان حضرت علی (ع) عوامل دین گریزی در جامعه اسلامی را در چهار دسته تقسیم بندی کرد.
وی در ادامه، در توضیح 4 عاملی که سبب دین گریزی در جامعه  اسلامی شده است، گفت: این معضل دین گریزی اولا تنبلی، بی حوصلگی، سستی و دنیاگرایی قشر مذهبی ، ثانیا،  دنبال کردن  دین از رفتار دینداران  که قطعا معصوم نیستند و دینداری آنان همراه با اشتباهاتی است،  ثالثا، افرادی که آمده اند دین را برای ما توضیح و تبیین کنند(به غیر از ائمه ی معصوم) یا به درستی بیان نکرده اند یا اینکه همه دین را کامل توضیح نداده اند و رابعا، این که  از بیرون از جامعه ی اسلامی یقین پیداکرده اند که اسلام، مکتبی حق است و از طرفی نمی شود با آن مقابله کرد و از طرف دیگر منافع آنان با مکاتب زمینی و دنیوی دیگر گره خورده است ونمی توانند آن را بپذیرند اما ما مسلمانان هنوز به  این یقین نرسیده ایم، آنان همواره  به دنبال این هستند که منفعل کردن اسلام هستند وبا تزریق شبهات اثرگذار بین مسلمانان اسلام راخدشه دارمی کنند.

حاج آقا انتظاری افزود: ما مسلمانان در این مواقع باید تلاش کنیم و خودمان حقیقت دین را دریابیم و  با کسب اطلاعاتی جامع در مورد دین خود، شبهات را برای رساندن اصل دین به گوش همگان فرصت بدانیم.
حجت الاسلام انتظاری بابیان نظرات امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری در مورد کج فهمی برخی ، از اهداف نظام مقدس جمهوری اشاره و راه پیروزی ملت ایران را بصیرت حاصل از فرمایشات رهبر معظم انقلاب دانست.
این بزرگداشت به همت امور فرهنگی و بسیج دانشجوئی دانشگاه برگزار گردید.