تاریخ : شنبه 22 دي 1397     |     کد : 386

معارفه دکتر مرتضی پور

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر با حضور مسئولان معرفی شد.

مراسم تکریم رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از هادیشهر، صبح امروز مراسم تکریم و معارفه رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر با حضور پیام عرب‌زاده رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، محمدحسین صادقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند و هیئت رئیسه واحد هادیشهر در این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم حیدر مرتضی‌پور از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه به‌عنوان مسئول جدید دانشگاه آزاد اسلامی هادیشهر معرفی و از تلاش علیرضا عظیمی‌ثانی رئیس سابق این دانشگاه تجلیل شد.

حیدر مرتضی‌پور از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد هادیشهر در گروه مدیریت و حسابداری است که مدیریت گروه رشته مدیریت و حسابداری و چند سال معاونت اداری و مالی دانشگاه را در کارنامه اجرایی خود دارد.